کنفرانس بین‌المللی فضا و جامعه اطلاعاتی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، فدراسیون بین‌المللی فضانوردی (IAF) با همکاری اتحادیه بین‌المللی مخابرات(ITU) "کنفرانس بین‌المللی فضا و جامعه اطلاعاتی(GLIS ۲۰۱۶)" را در روزهای ۱۷ و ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ در شهر ژنو سوییس برگزار می‌کند.

کنفرانس بین‌المللی فضا و جامعه اطلاعاتی

هدف اصلی از برگزاری این کنفرانس بررسی روش‌های فضایی برقراری ارتباط جهانی است و تأثیر سیاست‌های فضایی، فناوری‌های فضایی و کاربردهای فضایی بر زندگی روزمره انسان‌ها، سازمان‌ها و دولت‌هایی را که در سرتاسر جهان با یکدیگر در ارتباط هستند، مورد بررسی قرار می‌دهد.

عنوان جلساتی که قرار است در این کنفرانس برگزار شوند، بدین قرار است: ۱) اتحادیه مخابرات بین‌المللی و تأثیرات آن بر فعالیت‌های فضایی؛ ۲) اهداف توسعه پایدار و دستاوردهای حاصل از مخابرات ماهواره‌ای؛ ۳) خدمات و امنیت فضایی؛ ۴) اقتصاد فضایی و اقتصاد اطلاعاتی؛ ۵) کلان‌داده‌ها و جامعه اطلاعاتی.

منبع خبر: www.iafastro.org