دوره آموزشی استفاده از GIS و سنجش از دور در مدیریت خطرات ناشی از بلایا

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، سازمان خدمات تحقیقاتی جامع (IRES)، دوره آموزشی "استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و سنجش از دور در مدیریت خطرات ناشی از بلایا" را در روزهای ۱۶ تا ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ در کنیا برگزار می‌کند. دوره آموزشی استفاده از GIS و سنجش از دور در مدیریت خطرات ناشی از بلایا

با توجه به لزوم استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده پس از بروز بلایا در برنامه‌ریزی برای کاهش خطرات بلایای بعدی، ایجاد آگاهی در زمینه اهمیت سامانه اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور برای کارشناسان این زمینه بسیار شایان توجه است. هدف از برگزاری این دوره آموزشی نیز معرفی چگونگی استفاده از GIS و سنجش از دور در رفع چالش‌های قبل، بعد و در حین بروز بلایا شامل اطلاع‌رسانی، خطرات، آسیب‌ها، ارزیابی خطرات، ارزیابی خسارات، و همچنین روش‌های کاهش خطرات است.

شایان ذکر است سازمان خدمات تحقیقاتی جامع (IRES) که در کنیا قرار دارد، سازمانی بین‌المللی است که در زمینه ارائه خدمات آموزشی و مشاوره تخصصی مربوط به سامانه‌های اطلاعات جغرافیایی، سنجش از دور و تحقیقاتی فعالیت می‌کند.

منبع خبر: www.indepthresearch.org