کارگاه آموزشی ماهواره‌های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، شبکه اسلامی علوم و فناوری‌های فضایی (ایزنت) با همکاری کمیسیون تحقیقات فضایی و جو فوقانی (SUPARCO) کارگاه ماهواره‌های دانشجویی را در روزهای ۱۱ تا ۱۵ آبان ۱۳۹۴ در لاهور پاکستان برگزار می‌کند.

کارگاه آموزشی ماهواره‌های دانشجویی

این کنفرانس شامل یک سمینار دو روزه و یک کارگاه آموزشی عملی دو روزه است که در آن دانشجویان با نرم‌افزارها و ابزارهای لازم برای طراحی و توسعه ماهواره‌های دانشجویی آشنا می‌شوند. همچنین یک جلسه برای آشنایی دانشجویان با کارشناسان بنام این حوزه و رویکردهای جدید در حوزه ماهواره‌های دانشجویی ترتیب داده شده است.

موضوعات مورد بررسی در سمینار بدین قرار است: رویکردها و مدل‌های اجرایی ماهوراه‌های دانشجویی، ابزارهای همکاری دانشگاه و صنعت در زمینه ماهواره‌های دانشجویی، کاربردهای عملی و محموله‌های بالقوه ماهواره‌های دانشجویی، خطرها و چالش‌های مربوط به ماهواره‌های دانشجویی، ماهواره‌های دانشجویی به عنوان مراجع اعتبارسنجی و نحوه همکاری در حوزه ماهواره‌های دانشجویی در سازمان همکاری‌های اسلامی (OIC).

شرکت‌کنندگان همچنین از کارگاه‌های عملی با موضوعاتی به شرح زیر بهره‌مند خواهند شد: مهندسی الزامات، طراحی سامانه‌ها و زیرسامانه‌های ماهواره‌ای، ارزیابی و اعتبارسنجی نرم‌افزاری، بررسی تشعشعات فضاپیما.

منبع خبر: http://www.isnet.org.pk